Slăbiciune

Faptul de a fi slab 1lipsit de grăsime.

slăbiciune

Bolnava spune că i-a venit o slăbiciune și a căzut jos fără să-și fi pierdut cunoștința. I Radu avea o slăbiciune simțită în tot corpul.

Ezitarea ta n-a fost slăbiciune, ci putere.

Rămaseră numai acești doi copii mai mici IV Lipsă de energie, de fermitate. Supremul înțeles al acestui ceas din urmă îi năvăli în creier și ceea ce se slăbiciune din el fură păcatul și slăbiciunea.

slăbiciune

Orice clipă de slăbiciune, orice ezitare, orice lipsă de energie n-ar face decît să încurajeze în rele. II Se desprețuiesc, pentru că în slăbiciunea lor tac și nu cutează a protesta. Mai ales la pl.

slăbiciune

Își netezi barba cu un surîs indulgent față de toate slăbiciunile omenești. Slăbiciunile omenești fiind aceleași peste tot slăbiciune, izbînda acestor șarlatani întîmpină mult mai puține greutăți.

Domnitorii au slăbiciunile lor, ca și ceilalți oameni.

  • Pierdere în greutate de Cheryl Burke
  • slăbiciune - Translation into English - examples Romanian | Reverso Context
  • Mudra arzătoare de grăsimi
  • Arzător de grăsime cu punct de aprindere

Pornire, înclinație pentru cineva sau cevaafecțiune; pasiune. Mirel Pascu n-a avut niciodată o slăbiciune deosebită, pentru amintirile din copilărie.

slăbiciune

Pentru Stroe Vardaru avea o veche și inexplicabilă slăbiciune. Viața și slăbiciunea lui, unica slăbiciune — băiatul — vorbă înaintea căreia amuțea dus pe gînduri, de-ți făcea milă.

Rar Lipsă de valoare, de talent, de capacitate, de pregătire. Cu toată slăbiciunea actorilor de strînsură.

slăbiciune

Similardiscuții