Slăbit zayed, Vrea să producă un milion de tone de cereale pe an

slăbit zayed

slăbit zayed

O procedură judiciară a fost deschisă în octombrie la Paris în cazul celui supranumit "MBZ", împotriva căruia au fost depuse două plângeri atunci când efectua o vizită oficială în capitala Franţei în noiembrie Potrivit Le Parisien, prima plângere a fost depusă de qatarioţi care îl acuză pe prinţul moştenitor de "complicitate la acte de tortură şi dispariţie forţată", la secţia dedicată crimelor împotriva umanităţii şi crimelor de război a parchetului din Paris.

Ei afirmă că au fost "deţinuţi şi torturaţi de slăbit zayed ai Siguranţei statului în Emiratele Arabe Unite între februarie şi mai ", a precizat avocatul lor Pierre-Olivier Sur într-un comunicat la momentul depunerii plângerii.

slăbit zayed

Ce au discutat Ei descriu în plângerea lor "torturi fizice şi fiziologice", precum lovituri de baston, privare de somn, ameninţări cu violul, spânzurătoarea şi moartea. În virtutea "competenţei sale universale" pentru infracţiunile cele mai grave, justiţia franceză are posibilitatea de "a slăbit zayed şi condamna autorii şi complicii acestor infracţiuni atunci când se află pe teritoriu francez", slăbit zayed reamintit atunci avocatul.

Aceasta are drept fundal conflictul din Yemen, unde emiratul Abu Dhabi este angajat într-o coaliţie alături de Arabia Saudită împotriva rebelilor houthi. MBZ este acuzat de "complicitate la tortură şi crime de război".

slăbit zayed

Sursa: Agerpres.

Similardiscuții