Slăbire fermă

slăbire fermă

slăbire fermă

Fanii au asaltat-o cu o serie de comentarii răutăcioase după slăbire fermă vedeta a postat câteva poze cu noua ei siluetă.

Urmăritorii nu au fost deloc mulțumiți de felul în care Anda arată în prezent.

Aceasta a fost nevoită să îndure condițiile nu foarte confortabile dar și lipsa mâncării. Concurenții au avut parte de o dietă bazată numai pe cantități mici de ciorbă de legume, mămăligă cu lapte sau cartofi fierți.

slăbire fermă

Deși erau supuși unui efort destul de mare, mâncarea era destul de puțină, iar acest lucru îi determina pe unii să se ia la ceartă. A fost și cazul Andei, care s-a certat cu Paul pentru că acestuia îi era foarte foame și a mâncat o porție în plus de mâncare.

Însă, ca de obicei, câinii latră și ursul merge pentru că Anda Adam nu pune niciodată preț pe critici și are suficient de multă încredere în deciziile sale, încât să nu dea ascultare celor care nu o plac. Anda Adam a slăbit 12 kilograme în 2 luni Cântăreața are o dietă pe care o respectă cu sfințenie. Dieta se numește Nalep, a fost creată de un medic italian, Antonio Trombetta și a ajutat-o să slăbească 12 kilograme în această vară.

După ce a revenit în țară, Anda Adam a postat o serie de poze în care le arată tuturor că a scăpat de tot surplusul de grăsime adunat în carantină. Fanii au decis, însă, că acum vedeta nu slăbire fermă este deloc atrăgătoare și că ei oricum îi stă mai bine cu câteva kilograme în plus. Așa cum era de așteptat, Anda nu a răspuns criticilor.

slăbire fermă

Ea este destul de sigură pe deciziile luate și nu consideră că trebuie să ofere deloc explicații. Ba mai mult, a declarat că în curând va mai da jos câteva kilograme cu ajutorul unei diete recomandate de un profesionist.

slăbire fermă

Similardiscuții