Slăbire epipen

ASPENDOS MG X 30 | Medimfarm

slăbire epipen

Aspendos mg comprimate Modafinil Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi.

Şcolile urmează sa fie dotate cu seringi contra şocului anafilactic!

Nu trebuie să-l daţi altor persoane. Le poate face rău, chiar dacă au aceleaşi semne de boală cadumneavoastră. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi pct. Ce găsiţi în acest prospect: 1. Ce este Aspendos şi pentru ce se utilizează 2. Ce trebuie să ştiţi înainte să luaţi Aspendos 3.

slăbire epipen

Cum să luaţi Aspendos 4. Reacţii adverse posibile 5. Cum se păstrează Aspendos 6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii 1. Ce este Aspendos şi pentru ce se utilizează Substanţa activă conţinută în comprimatele Aspendos este modafinilul. Aspendos poate fi utilizat de către adulţii care suferă de narcolepsie astfel încât să îi ajute să stea treji.

Narcolepsia este o afecţiune care determină somnolenţă excesivă în timpul zilei şi o tendinţă de a adormi brusc în situaţii nepotrivite episoade de somn cu instalare bruscă. Modafinil poate îmbunătăţi narcolepsia dumneavoastră şi poate reduce probabilitatea slăbire epipen a avea episoade de somn cu instalare bruscă, dar pot exista totuşi alte modalităţi de care vă puteţi ajuta pentru a ameliora afecţiunea şi medicul dumneavoastră vă va sfătui care sunt acestea.

EPIPEN 300 micrograme x 1 SOL. INJ. IN STILOU PREUMPLUT 300mcg MEDA PHARMA GMBH & C

Ce trebuie să ştiţi înainte să luaţi Aspendos NU luaţi Aspendos dacă - sunteţi alergic hipersensibil la modafinil sau la oricare dintre celelalte componente ale acestor comprimate vezi punctul 6. Atenţionări şi precauţii Înainte să luaţi Slăbire epipen, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului - aveţi probleme cu inima sau tensiune arterială mare. Medicul dumneavoastră va trebui să verifice acestea periodic în timpul tratamentului cu Aspendos.

Copiii şi adolescenţii Copiii şi adolescenţii cu vârsta sub 18 ani nu trebuie să utilizeze acest medicament. Alte lucruri despre care trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau farmacistul.

Pacienții cu astfel de probleme, sau oricine este în situația de a administra EpiPen unui pacient cu reacție alergică, trebuie să fie instruiți în mod corespunzător cu privire la situațiile în care aceasta trebuie să fie administrat. EpiPen împreună cu alte medicamente Spuneți medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luați, ați luat recent sau s-ar putea să luați orice alte medicamente.

Spuneţi imediat medicului dumneavoastră dacă observaţi că deveniţi deprimat, agresiv sau ostil faţă de alte persoane sau aveţi gânduri de sinucidere sau alte modificări ale comportamentului dumneavoastră vezi punctul 4. Poate fi util să vă adresaţi unei rude sau unui prieten apropiat, pe care să-l rugaţi să vă spună dacă observă semne că sunteţi deprimat sau alte modificări apărute în comportamentul dumneavoastră.

FARMACIA APICOLA

Dacă este necesar să luaţi acest medicament pentru o lungă perioadă de timp medicul dumneavoastră va verifica periodic dacă este în continuare cel mai bun medicament pentru dumneavoastră.

Aspendos împreună cu alte medicamente Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi sau aţi luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală. Aspendos poate influenţa acţiunea anumitor medicamente şi acestea pot influenţa modul în care funcţionează Aspendos; poate fi necesar ca medicul dumneavoastră sa modifice doza. Acest lucru este deosebit de important dacă luaţi oricare dintre următoarele medicamente în acelaşi timp cu Aspendos: - contraceptive hormonale inclusiv contraceptive cu administrare orală, implanturi, dispozitive intrauterine DIU şi plasturi.

Va trebui să luaţi în considerare alte metode de contracepţie în timpul tratamentului cu Aspendos, şi timp de două luni după oprirea tratamentului, deoarece Aspendos reduce eficacitatea contraceptivelor hormonale. Medicul dumneavoastră vă va monitoriza coagularea sângelui în timpul tratamentului. Sarcina, alăptarea şi fertilitatea Dacă sunteţi gravidă sau credeţi că aţi slăbire epipen fi gravidăintenţionaţi să rămâneţi gravidă sau alăptaţi nu trebuie să luaţi Aspendos.

Cum se utilizează un EpiPen: Instrucțiuni pas cu pas

Nu se cunoaşte dacă medicamentul poate face rău copilului dumneavoastră nenăscut. Discutaţi cu medicul dumneavoastră despre metodele de contracepţie care sunt potrivite pentru dumneavoastră în timp ce luaţi Aspendos şi timp de două luni după oprirea tratamentului şi dacă aveţi orice alte nelămuriri.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor Aspendos poate provoca ameţeli sau vedere înceţoşată la 1 până la 10 persoane.

Dacă vă apar aceste reacţii adverse sau dacă constataţi că în timp slăbire epipen luaţi acest medicament vă simţiţi în continuare foarte somnoros, nu încercaţi să conduceţi vehicule sau să folosiţi utilaje.

aplicație pentru salarii sănătoși

Informaţii importante privind unele componente ale Aspendos Aceste comprimate conţin lactoză. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament. Cum să luaţi Aspendos Luaţi întotdeauna Aspendos exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

slăbire epipen

Comprimatele trebuie înghiţite întregi, cu apă. Adulţi Doza uzuală este de mg pe zi. Aceasta poate fi luată slăbire epipen dată pe zi dimineaţa sau divizată în două prize pe zi mg dimineaţa şi mg la prânz.

În unele cazuri medicul dumneavoastră poate decide să crească doza zilnică până la mg. Pacienţi vârstnici peste 65 de ani Doza uzuală este de mg pe zi.

Aceasta poate fi luată o dată pe zi dimineaţa sau divizată în două prize pe zi 50 mg dimineaţa şi 50 mg la prânz. Medicul dumneavoastră vă va creşte doza până la maxim mg pe zi numai dacă nu aveţi vreo afecţiune a ficatului sau rinichilor.

Adulţi cu afecţiuni severe ale rinichior şi ficatului Doza uzuală este de mg pe zi.

El a spus că mutarea secţiei de ATI de la etajul 3 la etajul 2 s-a făcut în urma deciziei conducerii Spitalului judeţean. Potrivit prefectului, mutarea secţiei ATI la etajul 2 presupunea o modificare de structură, care se face cu avizul DSP. El a mai menţionat că de foarte mult timp managerii acestui spital nu au transmis solicitări pentru dotare.

Medicul dumneavoastră vă va revizui tratamentul periodic pentru a verifica dacă acesta este potrivit pentru dumneavoastră Dacă luaţi mai mult decât trebuie din Aspendos Dacă luaţi prea multe comprimate, este posibil să slăbire epipen greaţă, neliniştite, dezorientare, confuzie surescitare. De asemenea, pot sa apară dificultăţi la adormire, diaree, halucinaţii perceperea unor lucruri care nu sunt realedureri toracice, modificări ale vitezei de bătăie a inimii sau o creştere a tensiunii arteriale.

Adresaţi-vă imediat unităţii de primiri urgenţe a celui mai apropiat spital sau medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Luaţi cu dumneavoastră acest prospect şi orice comprimate rămase.

slăbire epipen

Dacă uitaţi să luaţi Aspendos Dacă uitaţi să luaţi medicamentul, luaţi urmatoarea doză la ora obişnuită. Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

RemediumFarm 23 FARMACII IN JUDETUL CLUJ

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Reacţii adverse posibile Ca toate medicamentele, Aspendos poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Erupţiile severe pot cauza apariţia de vezicule sau descuamare a pielii, ulceraţii la nivelul gurii, ochilor, nasului slăbire epipen organelelor genitale. De asemenea, puteţi avea temperatură ridicată febră şi modificări ale analizelor de sânge.

Semnele pot include: - modificări ale stării de dispoziţie sau gândire anormală, - agresivitate sau ostilitate, - pierderi de memorie şi confuzie - bucurie excesivă, - teamă fără motiv sau nervozitate, - depresie, gânduri de sinucidere sau comportament de slăbire epipen, - agitaţie sau o psihoză pierderea contactului cu realitatea care poate include apariţia halucinaţiilor sau perceperea unor lucruri care nu slăbire epipen realesenzaţie de detaşare de realitate sau amorţire sau tulburări de personalitate.

Similardiscuții