Slabire ciudată. Tenii, ţigări şi vată de bumbac. Cele mai ciudate metode de slăbit din istorie

slabire ciudată
 1. Pierderea în greutate a buzzfeed

Vezi mai multe articole din categoria stiinta-sanatate Mestecatul şi scuipatul Cunoscută şi ca dieta masticaţiei, aceasta constă în mestecarea alimentelor pentru o perioadă îndelungată, fără a le înghiţi însă.

Această metodă a fost inventată de Horace Fletcher, care propunea ca oamenii să mestece de câte o sută de ori, după care să scuipe alimentele, hrănindu-se, astfel, fără să ia în greutate.

slabire ciudată

Deşi mestecatul pe îndelete este recomandat, dieta masticaţiei nu este tocmai eficientă şi nu e deloc sănătoasă. La începutul secolului trecut, compania Lucky Strike a lansat o campanie publicitară prin care îndemna doamnele să fumeze atunci când le slabire ciudată poftă de dulciuri menţinându-şi astfel silueta.

Dieta indiana - Slabesti 8 kg in 7 zile

Această metodă de a ţine greutatea sub control nu este, în nicun caz, indicată. Pe atunci se credea că aceste citrice conţin o enzimă care contribuie la arderea grăsimilor. Quirke spune că, deşi fructele şi legumele sunt recomandate în cadrul curelor de slăbire, grepfrutul nu are niciun fel de calităţi miraculoase.

 • Pin on slabeste
 • Pot bowling vă ajuta să pierdeți în greutate
 •  - Смотрите.
 • Pierderea în greutate a copilei sylvia

Quirke spune că, deşi ar putea funcţiona pe termen scurt, această dietă nu este deloc sănătoasă. Ţinută mai mult de o săptămână, aceasta poate conduce la deficienţe nutriţionale serioase.

Metode ciudate slabire

Chiar dacă vrem să pierdem în greutate sau nu, este recomandat să urmăm o dietă echilibrată, spun nutriţioniştii.

Odată ajuns în organism, parazitul se hrăneşte cu substanţele nutritive din corp, ajungând să crească până la mai mulţi metri lungime.

slabire ciudată

Se spune că solista Maria Callas a slăbit aproape 30 de kilograme folosind această metodă. Această soluţie de a pierde în greutate este deosebit de periculoasă, din cauza complicaţiilor care pot apărea.

Dieta mov. Mariah Carey ţine o cură de slăbire ciudată Dieta mov. Mariah Carey ţine o cură de slăbire ciudată De Ioana Maroşan Trei zile pe săptămână, diva consumă doar alimente de această culoare şi este foarte mulţumită de rezultatele pe care le obţine.

Teniile pot roade pereţii intestinelor şi pot cauza chisturi, inclusiv în ochi şi în creier, sau chiar moartea. Elvis ar fi utilizat această practică, în încercarea de a-şi menţine silueta. Deşi somnul este sănătos şi chiar indicat în timpul curelor de slăbire, această metodă este complet ineficientă, pentru că organismul consumă foarte puţine calorii în timp ce dormim.

slabire ciudată

O singură sesiune la sala de forţă este mai slabire ciudată decât mai multe zile de dormit non-stop. Acestea pot fi înmuiate în suc sau cafea pentru gust şi ar trebui să dea senzaţia de saţietate.

 • Tenii, ţigări şi vată de bumbac. Cele mai ciudate metode de slăbit din istorie
 • Metode ciudate slabire
 • Limita de pierdere de grăsime
 • Pin on Sănătate
 • Te-ai întrebat vreodată cam în ce constau cele mai ciudate diete din lume?
 • Cele mai ciudate diete din lume pe care să nu le încerci NICIODATĂ
 • Greșeală pentru boala de pierdere în greutate

Metoda este slabire ciudată periculoasă, în primul rând pentru că vata nu poate fi digerată şi poate provoca blocaje intestinale, dar şi din cauza faptului că vata din comerţ nu este întotdeauna produsă din bumbac, ci din fibre din poliester înălbite. Metoda nu a fost aprobată de autorităţi şi nu este privită cu ochi buni de specialişti, care susţin că scăderea în greutate se datorează doar consumului periculos de mic de calorii şi nu HCG-ului, care ar avea şi efecte secundare.

slabire ciudată

Pe lângă reducerea drastică a numărului de calorii, cei care susţin această dietă spun că ardeiul iute şi lămâia accelerează metabolismul. Specialiştii spun că aceasta metodă nu este nici sănătoasă, nici eficientă, iar greutatea se pune la loc odată cu terminarea curei de slăbire.

Similardiscuții