Sanctuar sanctuar

Mahler: E momentul în care sistemul de sănătate trebuie să regândească modul în care oferă asistență pacientului COVID Aceste animale au găsit un adăpost sigur aici, la cel mai mare sanctuar de cai din Europa.

sanctuar sanctuar

Sunt peste și aparțin Fundației Centaur din Szczedrzykowice, în sudul Poloniei. Caii au trecut prin întâmplări traumatizante Aceste animale sunt norocoase: unele au fost salvate de la abator, altele au fost cedate chiar de proprietarii lor. Multe au putut fi salvate de la moarte sanctuar sanctuar cu ajutorul donațiilor.

Sanctuarul

Era traumatizată când a ajuns la negustorul de cai. Și Sony are un trecut tulburător.

sanctuar sanctuar

A scăpat dintr-un incendiu, în Cehia, dar are arsuri pe mare parte din corp. Acum e îngrijit aici.

sanctuar sanctuar

Trebuie aplicată frecvent. Îngrijirea și protecția animalelor costă foarte mult. Banii vin din donații și de la companii.

Jimmy Van M @ Sanctuary ‎– Sanctuary (Original Mix)

În afară de cai, aici și-au găsit refugiul inclusiv măgari, oi, pisici, porci și chiar două lame. Însă activitatea sanctuarului e acum pusă sub semnul întrebării din cauza coronavirusului. Sute de companii ne informau că nu ne mai pot sprijini.

sanctuar sanctuar

Voluntarii din împrejurimi s-au oferit să facă promovare adăpostului, astfel încât banii de care e atât de mare nevoie să ajungă rapid la Fundația Centaur. Fără sprijin financiar, fundația s-ar putea închide, iar multe dintre animale ar fi eutanasiate. Un alt mod de a ajuta animalele este adopția, care se poate face printr-o donație simbolică.

sanctuar sanctuar

Aproximativ de animale sănătoase au sanctuar sanctuar la familii, unele chiar din țara vecină, Germania. Dar și adopțiile au fost îngreunate de pandemia de coronavirus. Mulți potențiali sponsori s-au retras din cauza situației economice actuale.

Traducere "sanctuar" în engleză

Acum, sanctuarul de cai a rămas fără bani. Angajații fundației speră, totuși, că vor primi curând sprijinul financiar de care au nevoie, astfel încât animalele din cel mai mare sanctuar al cailor din Europa să aibă un viitor sigur și liniștit. Editare web: Luana Păvălucă.

Similardiscuții