Matcă slăbind

Lăptișorul de matcă scade LDL-ul după menopauză?

Lăptișorul de matcă este bogat în vitamine și minerale importante și conține o gamă largă de aminoacizi esențiali, nucleoizi, polifenoli și acizi organici, cum ar fi acidul hidroxi-d-decenoic. De aceea, din cele mai vechi timpuri, a fost folosit ca tonic pentru sănătate pentru a susține funcționarea corespunzătoare a organismului.

matcă slăbind

Pentru a menține prospețimea acestui produs, a fost obținut printr-un proces de liofilizare, adică uscare prin congelare. Concentratul liofilizat conține la mg de lăptișor de matcă proaspăt. În plus, matcă slăbind conține OMG și se prezintă sub formă de capsule moi practice, lucru care asigură o absorbție rapidă și confortabilă.

matcă slăbind

Lăptișorul de matcă și beneficiile sale produs natural liofilizat din miere de albine este bogat în vitamine și minerale conține o gamă largă de aminoacizi esențiali și acizi organici conține 14 mg de acid hidroxi-d-decenoic folosit ca tonic pentru sănătate nu conține OMG este sub forma unor capsule moi Gelatină din vită, apă, glicerină, ulei de măsline extravirgin organic, lecitină din floarea-soarelui și siliciu.

Luați 1 capsulă 1 sau de 2 ori pe zi.

matcă slăbind

Similardiscuții